• Nieuws en actualiteiten

    Nieuws en actualiteiten

    Omdat je wilt dat alles goed geregeld is.

BTW aangifte uitbesteden?

Als ondernemer mag u de btw die andere ondernemers u in rekening brengen verrekenen met de btw die u aan uw afnemers in rekening brengt. Dat doet u middels een btw-aangifte. Uw administratie is de basis voor de btw-aangifte. Hoe u uw administratie opzet, bepaalt u natuurlijk zelf, maar zorg er altijd voor dat de gegevens die u voor uw btw-aangifte nodig heeft gemakkelijk vindbaar zijn.

U kunt uw btw-aangifte natuurlijk zelf doen, maar heeft u er wel eens aan gedacht om uw btw-aangifte uit te besteden? Dat kan vrij eenvoudig en hoeft ook helemaal niet zoveel geld te kosten.

Werkt u samen met Financieel Online dan bepaalt u zelf hoe u uw administratie aanlevert. Dat kan digitaal maar ook gewoon op papier. Wilt u liever niet dat uw stukken uw bedrijfspand verlaten, dan kunnen wij de btw-aangifte ook bij u op locatie doen.

Voor welke mogelijkheid u ook kiest, Financieel Online doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de fiscale kansen voor uw ondernemingssituatie optimaal benut worden, zodat u zeker weet dat u niet teveel betaalt.

  • 1

Wij bellen u

Financieel Online