• Wij zijn Financieel Online

    Wij zijn Financieel Online

    Omdat je wilt dat alles goed geregeld is.

Over Financieel Online

Als ondernemer weet u hoe ingewikkeld de fiscale wetgeving kan zijn. Regelmatige wijzigingen zijn eerder regel dan uitzondering. Dit maakt het niet eenvoudig om overzicht te houden. Bovendien heeft u belangrijkere zaken aan uw hoofd: het op koers houden van uw onderneming.

Voor ondernemers én particulieren

Dit is het moment waarop Financieel Online in beeld komt. Vanuit Scheemda verzorgen we de financiële administraties van onder andere bedrijven, particulieren, zzp’ers en startups. We durven dan ook te stellen dat onze kennis en expertise leunt op een brede ervaring. Daarbij hechten we groot belang aan persoonlijk contact en een goede samenwerking. Ondernemers én particulieren zijn welkom bij ons!

Goed ingerichte administratie als basis

Voor de meeste organisaties zijn zaken als de financiële administratie, salarisadministratie en fiscale vraagstukken geen dagelijkse kost. Integendeel. Veelal wordt het als lastig, tijdrovend en vervelend ervaren. Het resultaat is vaak een niet goed ingerichte administratie, waardoor u als ondernemer niet het juiste overzicht heeft. Dat kan tot gevolg hebben dat onjuiste beslissingen worden genomen, of dat u geld laat liggen. En dat geldt natuurlijk ook voor particulieren.

Voor ons is het dagelijkse kost. Wij zorgen ervoor dat uw administratie, zakelijk of privé, op orde is. Zodat u altijd overzicht heeft, en de juiste keuzes kunt maken.

Altijd een oplossing

We houden van lastige vragen en uitdagingen. Onze kracht ligt in het vinden van oplossingen die anderen niet altijd voor mogelijk houden. Dat doen we niet altijd alleen: we beschikken over een groot netwerk van specialisten. Als uw situatie daar om vraagt, kunnen we externe expertise inschakelen om voor u de beste (fiscale) oplossing te realiseren.

Enkele feiten

Sinds onze oprichting hebben we financiële administraties ingericht voor zzp’ers, startups, MKB-bedrijven en grote BV’s. We ondersteunen veel particulieren bij de jaarlijkse belastingaangifte. En doordat een deel van onze (zakelijke) klanten activiteiten hebben in het buitenland, beschikken we ook over ervaring met administraties van internationale bedrijven en belastingstelsels van andere landen.

Ook uw partner?

Blijven ontwikkelen. Iedere ondernemer is er mee bezig. Wij ook. We volgen vakopleidingen, cursussen en seminars zodat we altijd op de hoogte zijn van de stand van zaken in de financiële en fiscale wereld. Zo kunnen we u altijd optimaal van dienst zijn.

Interesse? We maken graag kennis met u om te kijken hoe we u kunnen ondersteunen bij uw financiële administratie en fiscale vraagstukken.

Gré Gjaltema

Gré Gjaltema

Na ruime ervaring te hebben opgedaan in het aansturen en inrichten van financiële afdelingen bij diverse organisaties, heeft Gré nu als mede eigenaar van Financieel Online gekozen voor het ondernemerschap.

Gré denkt graag mee wat voor uw bedrijf de meest efficiente manier van werken is.


Stephanie Brugge

Stephanie Brugge

Stephanie heeft een aantal jaren als MKB-adviseur gewerkt in haar eigen eenmanszaak en samen met Gré haar krachten gebundeld als mede eigenaar in Financieel Online. Stephanie gaat graag met klanten in gesprek om uit te zoeken welk fiscale voordeel het best bij hen past.


Jackeline Kamminga

Jackeline Kamminga

Als administrateur is Jackeline onder andere gespecialiseerd in het voeren van administraties van internationale vervoersbedrijven


Karin Wolthuis

Karin Wolthuis

Karin heeft ruime ervaring bij diverse accountantskantoren en is een echte allround MKB-specialist. Voor Karin is het een uitdaging om de boekhouding op maat in te richten voor klanten. Dit geeft naast inzicht, ook tijdwinst voor de ondernemer.

  • 1

Wij bellen u

Financieel Online